dempet.
Takplater inne

Et aktivt miljø krever effektiv lyddemping

Kan du høre bølgene slå - eller er det for mye støy?


Svømmehall

For dem som drifter et svømmeanlegg er latter, lek og moro en forutsetning for suksess. Hvis besøkende morer seg er det større sannsynlighet for at de kommer tilbake, og ingenting er vel bedre enn det! Svømmehallens store romvolum og harde overflater kan imidlertid gjøre støy til et inneklimaproblem. Dette gjelder særlig i perioder når anlegget er høyt belastet. Noen svømmeanlegg er også utstyrt med flere lydgenererende aktiviteter som boblebad, bølgebasseng, fontener og vanndyser.Utfordringen er å senke volumet og løsningen er å bruke absorbenter som er både brannsikre og fuktighetsbestandige.


Trening

De fleste aktiviteter i en idrettshall skaper mye lyd. Lydnivået gjør det umulig for spillerne å høre hverandre, og for lærere å gi instruksjoner til elevene uten å rope. Det er viktig at den akustiske løsningen er slagfast og sikker. Utfordringen er å senke volumet og forbedre taleforståelsen ved å fjerne lyder som spretter mellom veggene.

Løsningen å bruke et slagfast lydabsorberende tak med veldig gode absorpsjonsegenskaper og komplettere med støtsikre veggabsorbenter på to tilstøtende vegger.


Lyddempende plater i himling
Mindre støy og ekko
Takplater inne

Troldtekt® akustik

Rockfon® Boxer™