dempet.
Akustikk plater

Reduksjon av støy kan gi et bedre arbeidsmiljø og økt produktivitiet

Viktigheten av kontorakustikk


I en undersøkelse gjennomført av Leesman Review oppgir 76 % av kontormedarbeidere at støy er en sentral faktor på kontoret, og bare 30 % er fornøyd med støynivået på arbeidsplassen sin.


Det er viktig å regulere støynivået i åpne kontorlandskaper og modulbaserte kontorer ved hjelp av lydabsorberende og lydisolerende materialer, ettersom høye støynivåer kan medføre stress, fravær, konsentrasjonstap og problemer med å utføre kognitive arbeidsoppgaver.


Forskning har vist at medarbeidere i åpne kontorlandskaper er 15 % mindre produktive, har større konsentrasjonsproblemer og kan miste opptil 20 minutters konsentrert arbeidstid hver dag på grunn av små forstyrrelser. I Storbritannia taper for eksempel arbeidsgivere 30 milliarder GBP per år som følge av en kombinasjon av tapt produksjon, tapt rekruttering og fravær. Ikke desto mindre har det vist seg at justeringer av akustikken i et kontormiljø kan gi positive resultater. 

Aluminiumsprofil med utskiftbart bilde på akustikkduk. Veggabsorbenter montert bak.

Desibel demping gir bedre arbeidsmiljø
Rockwool takplater reduserer desibel
Skillevegg og bordskjerm

Rockfon® Eclipse™

Rektangulær 1760 x 1160 x 40 mm selges i pakker à 4 stk.

fra kr. 7151,52 eks. mva pr. pakke
Rektangulær 2360 x 1160 x 40 mm selges i pakker à 4 stk.

fra kr. 10316,16 eks. mva pr. pakke


Acousticpearls COLOR FIELDS

Stoffkledd lyddempende klasse A absorbent fra Tyskland i fem forskjellige størrelser og 162 forskjellige farger. Skjult ramme kledd med ull.